De Boswinkel

Midden in het dorpje Lage Vuursche vind je het unieke winkeltje De Boswinkel. Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier duizend en één spulletjes uit en voor ìn het bos. De winkel bestaat uit twee gedeelten: Gifts en Buitenkleding. 

In het Gifts gedeelte kun je terecht voor een origineel kado voor jong en oud, voor binnen of buiten, voor een heer of voor een dame, voor jezelf of om weg te geven.

Bij de Buitenkleding vind je dames- en herenmode, waxkleding, laarzen, schoenen, tassen, hoeden en nog veel meer. In het sfeervolle pand, waar vroeger de bakker van het dorp was gevestigd, heeft alles in ieder geval één ding gemeen: het ademt de sfeer van het buitenleven!

Daarnaast is De Boswinkel een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van de 1170 ha aaneengesloten bos rondom Lage Vuursche.

Adresgegevens

Dorpsstraat 26
3749 AD  Lage Vuursche
tel: 035-6668611
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter