Hoeve Ravenstein

Hoeve Ravenstein is sinds 1766 onlosmakelijk met Landgoed Groeneveld verbonden. Familie Tupker, bekend van natuurvlees uit Soest, heeft hier een prachtige boerderijwinkel met biologische, streekgebonden en glutenvrije producten. 

Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, zoals biologische kip, vis, biologisch varkensvlees, natuurvlees van eigen koeien, verse groenten, boerenkazen en nog veel meer producten. Alles van de beste kwaliteit en vers van het land!

Neem ook een kijkje in de groentetuin; ’s zomers groeien hier prachtige bloemen die je zelf mag plukken. Sluit je bezoek af met een kop thee of biologische frisdrank en een verse lekkernij. Of maak een gezonde wandeling over Landgoed Groeneveld. Je kunt gratis parkeren op het erf. 

Stem op Hoeve Ravenstein!

Hoeve Ravenstein is genomineerd door Food Inspiration en maakt kans op een restyling van de Boerderijwinkel! Om in de finale te komen hebben zij genoeg stemmen nodig van enthousiaste bezoekers van Hoeve Ravenstein! Lijkt het jou leuk om de boerderijwinkel in een nieuw fris jasje aan te treffen?

Breng dan jouw stem uit op Hoeve Ravenstein uiterlijk voor 19 augustus a.s.  via de volgende link:

Stem uitbrengen

Hoe breng je binnen 1 minuut jouw stem uit:

1. Klik op de bovenstaande link 'Stem uitbrengen'
2. Klik op 'Hoeve Ravenstein Baarn'
3. Vul jouw e-mail adres in
4. Klik op 'stem' 

Alvast bedankt namens Hoeve Ravenstein!

 

 

Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Ravensteinselaan 3
3744  Baarn
tel: 035-6668384
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Ma:gesloten
Di:10:00-17:00
Wo:10:00-17:00
Do:10:00-17:00
Vr:10:00-18:00
Za:10:00-17:00
Zo:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Kato. - Op: donderdag 14 juli 2016

Dit is echt een mooie winkel met veel meer dan alleen maar verse biologische producten! Je kan er echt voor (bijna) al je dagelijkse boodschappen naar toe. Waar kan je nou in het bos boodschappen doen? Daar dus! Het is gewoon rustgeven. Oh ja, en ze hebben er veel glutenvrije producten: mijn dochtertje werd echt superblij dat ze zoveel wel mocht hebben!!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter