Klimbos Gooi Eemland

Durf jij het aan? Ga dan samen met je vrienden, familie of collega’s het grootste klimavontuur van Nederland aan! Voel de adrenaline door je lichaam gieren en verleg je eigen grenzen in Klimbos Gooi Eemland in Baarn!

Misschien ben je avontuurlijk genoeg om tot wel 22,5 meter hoogte een route tussen de bomen af te leggen. Liever niet? Geen nood! Er zijn zeven routes en verschillende overgangen, variërend in hoogte en moeilijkheidsgraad. Zo is er voor ieder wat wils, van jong (vanaf 7 jaar) tot oud.

Veiligheid heeft in Klimbos de hoogste prioriteit en de procedures zijn TÜV-gecertificeerd. Iedereen krijgt vooraf een uitgebreide, verplichte instructie. En met het continue zeker systeem kan je daarna zelfstandig gaan klimmen.

 

Verrassing in petto

Klimbos Gooi Eemland heeft er een nieuwsgierige bosbewoner bij. Dit nieuwsgierige aagje is een deugniet die houdt van klimmen en klauteren. Met zijn scherpe blik en lange staart klimt hij razendsnel van boom naar boom. Je kunt ‘m zomaar tegenkomen in het bos! Hij houdt een oogje in het zeil en zorgt voor onze bomen en dieren. Een betere vriend kun je niet hebben! Wil je onze allermans vriend ook ontmoeten? Kom langs en klim met hem mee!

Wordt koning in Klimbos Gooi Eemland!

 Vb Ambassadeur Logo Blauw

Klimbos Gooi Eemland gaat weer open!

Ons bos gaat weer open! Na een winter van onderhoud, mooie routes bouwen en aanpassingen is het weer zo ver. We zijn klaar voor een prachtig seizoen. Op zaterdag 25 maart openen we onze deuren en verwelkomen we je graag. Met een bezoek aan het Klimbos zie je dat ons mooie bos langzaamaan zijn groen laat zien, zeker met de lente in aantocht. Je kunt weer genieten van de natuur én lekker bewegen door een gaaf klimavontuur aan te gaan. We hebben keuze uit maar liefst negen verschillende klimroutes, oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van twee tot wel 22,5 meter. Je klimt zo van boom tot boom, via bruggen, lianen en andere spannende overgangen. Koop je kaartje online en wees er bij!

 

 

Adresgegevens

Hoge Vuurseweg 9
3749 AB  Lage Vuursche
tel: 088-5546636
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter