Fietsroute 'Baarnse Highlights' - 13 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Baarnse Highlights

Afstand: 13 km
Startpunt: NS Station Baarn, Stationsplein 68, Baarn 

Het lommerrijke Baarn kent vele, mooie bezienswaardigheden die je niet mag missen. Deze route brengt je langs een aantal van deze zogenaamde highlights, het stijlvolle treinstation, het modaine Wilhelminapark, het rustieke landgoed Groeneveld, het koninklijke Paleis Soestdijk en het bruisende centrum.

Fietsroutes 1 Totaaloverzicht
Een gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De fietskaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere fietsroutes: 'De Vuursche' en  'Over de brug & terug'.

Adresgegevens

Stationsplein 68
3743 KM  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter