Fietsroute 'Eempolder' - 35 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Eempolder

Afstand: 35 km
Startpunt: Woonwarenhuis Nijhof, Minervaweg 3, Baarn 

Fietsen door het adembenemende gebied van de Eemvallei. Via de heide fiets je naar de Eempolder, met fraaie vergezichten, eendjes op de dijken en vele slootjes. Ga met je picknickmand op stap om middenin de natuur te genieten van de bijzondere vogels die hier hun leefgebied vinden. 

Fietsroutes 2 TotaaloverzichtEen gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De fietskaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere fietsroutes: 'Torenvilla's en De Vuursche' en 'Over de hei'.

Adresgegevens

Minervaweg 3
3741 GR  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter