Fietsroute 'Over de brug & terug' - 16,5 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Over de brug & terug

Afstand: 16,5 km
Startpunt: De Generaal, Lt. Generaal van Heutszlaan 5, Baarn 

Een route langs Paleis Soestdijk, door Soest, naar de polder. Je fietst naar rivier de Eem, steekt de brug over en gaat door de weilanden terug naar Baarn. Deze fietstocht brengt je ook door het bruisende dorpscentrum van Vorstelijk Baarn. Een prachtige route langs boerderijen, met een groots uitzicht.

Fietsroutes 1 Totaaloverzicht
Een gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De fietskaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere fietsroutes: 'De Vuursche' en 'Baarnse Highlights'.

Adresgegevens

Lt. Gen. van Heutszlaan 5
3743 JL  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter