Fietsverhuur De Spar

Daar zijn we dan, aangekomen in Vorstelijk Baarn. De drukte van het dagelijks leven hebben we achter ons gelaten, we gaan genieten van de schitterende omgeving vol fraaie vergezichten. Morgen gaan we fietsen door het adembenemende gebied van de Eemvallei, of kiezen we toch voor het indrukwekkende heidegebied? Kom, we gaan alvast de fietsten huren, dan stippelen we later de route uit.

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers. Unieke fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur. 

Op diverse plaatsen zijn fietsen te huur, zoals ook bij Bungalowpark De Spar. Bij de huurfietsen krijg je gratis een fietsroute, met keuze uit negen verschillende routes. De Spar verhuurt van alles: van Batavus toerfietsen en e-bikes, tot en met diverse kinderfietsen en mountainbikes. Voor MTB-ers ligt er een uitdagend parcours van Staatsbosbeheer. Maak er dus een echt dagje uit van; met de kinderen, je vrienden of collega’s.

Adresgegevens

Koudelaan 13
3723 ME  Lage Vuursche
tel: 035-6668223
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.00 uur
Dinsdag:09.00 - 18.00 uur
Donderdag :09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:09.00 - 18.00 uur
Zondag:09.00 - 18.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Super vriendelijke service!

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Super vriendelijke service.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter