Fietsverhuur De Zeven Linden

Daar zijn we dan, aangekomen in Vorstelijk Baarn. De drukte van het dagelijks leven hebben we achter ons gelaten, we gaan genieten van de schitterende omgeving vol fraaie vergezichten. Morgen gaan we fietsen door het adembenemende gebied van de Eemvallei, of kiezen we toch voor het indrukwekkende heidegebied? Kom, we gaan alvast de fietsten huren, dan stippelen we later de route uit.

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers. Unieke fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur. 

Ook Allurecamping De Zeven Linden verhuurt fietsen. Talloze wandel- en fietspaden staan u vanuit deze camping ter beschikking, ze leiden u door het Gooi, Eemland, over de Utrechtse Heuvelrug en naar de Loosdrechtse plassen. Op het kampeerterrein is het mogelijk om fietsen te huren en kunt u fietsknooppunten- en wandelkaarten kopen. Vanaf de camping kunt u de 5 km lange Schapendriftwandeling (rode paaltjes) volgen en ook de fietsknooppunten liggen in de omgeving.

Adresgegevens

Zevenlindenweg 4
3744 BC  Baarn
tel: 035-6668330
Routeplanner
Email

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter