Fietsverhuur Informatiepunt Vorstelijk Baarn

Daar zijn we dan, aangekomen in Vorstelijk Baarn. De drukte van het dagelijks leven hebben we achter ons gelaten, we gaan genieten van de schitterende omgeving vol fraaie vergezichten. Morgen gaan we fietsen door het adembenemende gebied van de Eemvallei, of kiezen we toch voor het indrukwekkende heidegebied? Kom, we gaan alvast de fietsten huren, dan stippelen we later de route uit.

 

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers. Unieke fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.

Bij het Informatiepunt Vorstelijk Baarn kun je niet alleen fietsen huren (€9,- per fiets per dag), maar je kunt hier ook terecht voor toeristische informatie en wandel- en fietsroutekaarten.

Aangepaste openingstijden
Van 1 oktober t/m 31 maart:
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 13.30 uur.*

Van 1 april t/m 30 september:
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.*

*Gehuurde fietsen kunnen op een later tijdstip worden geretourneerd, informeer naar de mogelijkheden bij het Informatiepunt. 

Arrangementen

Het Informatiepunt Vorstelijk Baarn biedt de bezoeker tevens tal van aantrekkelijke arrangementen in combinatie met de fietsverhuur. Zoals korting op de toegang van diverse toeristische trekpleisters of gratis een kopje koffie. Bekijk hier het uitgebreide aanbod. 

Adresgegevens

Lt. Gen. Van Heutszlaan 7
3743 JL  Baarn
tel: 035-5449649
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Dinsdag:10.00 - 13.30 uur
Woensdag:10.00 - 13.30 uur
Donderdag:10.00 - 13.30 uur
Vrijdag:10.00 - 13.30 uur
Zaterdag:10.00 - 13.30 uur
Zondag:10.00 - 13.30 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter