Fietsverhuur NS Station Baarn

Daar zijn we dan, aangekomen in Vorstelijk Baarn. De drukte van het dagelijks leven hebben we achter ons gelaten, we gaan genieten van de schitterende omgeving vol fraaie vergezichten. We willen een fietstocht maken door het adembenemende gebied van de Eemvallei, of kiezen we toch voor het indrukwekkende heidegebied? Kom, we gaan alvast de fietsten huren, dan stippelen we later de route uit.

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers. Unieke fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur. 

Ook bij het NS Station van Baarn is het mogelijk om een fiets te huren bij de bewaakte fietsenstalling. Hiervoor heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Je betaalt een borg variërend van € 50,- (voor de eenvoudigste fiets) tot € 145,- (voor een tandem). Een merkfiets zonder versnellingen met terugtraprem kost circa €7,50 tot € 15,- per dag. Dit bedrag is inclusief verzekering tegen diefstal. Vaak is het ook mogelijk om een toerfiets met versnelling of een tandemfiets te huren.

Adresgegevens

Stationsplein 68
3743KM  Baarn
Routeplanner

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Betsy Steenbergen. - Op: woensdag 27 juni 2018

Fiets gehuurd. Prima behandeld, prima fiets, prijs oke,maar uiterlijk 15.30 uur ( half vier !! ) terug is niet van deze tijd. Niet goed voor o.a de horeca,niet goed voor Baarn. Groet Henk Steenbergen.

B Steenbergen. - Op: vrijdag 22 juni 2018

Zijn er bij U ook e bikes te huur? Vriendelijke groet: B.Steenbergen.

Heidi van der Ree. - Op: woensdag 15 maart 2017

beste medewerker, De fiets van mijn moeder is deze week bij jullie in onderhoud, haar naam is Marianne Heerink. Zij is in Spanje deze week maar kon jullie niet bereiken via het telefoonnummer dat vermeld staat nl 035 5424500. Zij heeft mij gevraagd jullie te bellen ivm haar fiets maar jullie telnr is niet bereikbaar. Zouden jullie mij na 12u vanmiddag kunnen bellen? mijn nr is 06 24 666 747 Vriendelijke groeten, Heidi van der Ree

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter