Wandelroute 'Centrum & Hoog Baarn' - 8 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Centrum & Hoog Baarn

Afstand: 8 km
Startpunt: De Brink, Baarn 

Krijg een prachtige indruk van Vorstelijk Baarn met deze wandeling van het centrum naar Groeneveld. Via de winkelstraten loop je dwars door het dorp richting Kasteel Groeneveld. Vanaf daar ga je van Hoog Baarn (hoger gelegen villawijken), langs het station, door de Pekingtuin terug naar De Brink. 

Wandelroute Centrum En Hoog Baarn
Een gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De wandelkaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere wandelroutes: 'Rondje De Vuursche' en 'De Twee Kastelen'.

Adresgegevens

Brink
3743 EC  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter