Wandelroute 'De twee kastelen' - 10 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

De twee kastelen

Afstand: 10 km
Startpunt: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn 

Een gevarieerde, korte wandelroute door de Hooge Vuursche, het hoger gelegen natuurgebied in De Vuursche. Het gebied is een lappendeken van voormalige landgoederen. Je loopt van kasteel tot kasteel, met in het ene gedeelte een dicht en donker dennenbos en verderop een lieflijk open bosgebied.

Wandelroute Twee KastelenEen gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De wandelkaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere wandelroutes: 'Rondje De Vuursche' en 'Centrum & Hoog Baarn'.

Adresgegevens

Groeneveld 2
3744 ML  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter