Wandelroute 'Langs De Eem' - 8,5 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Langs De Eem

Afstand: 8,5 km
Startpunt: Restaurant Eemlust, Eemweg 72, Baarn 

Wandel langs het weidse landschap en de Eem; de enige Nederlandse rivier die begint en eindigt in ons land. Deze route gaat vanaf Eemlust langs het water, naar Eembrugge, door de Eempolder en via de haven. Je waant je in een oase van rust in de prachtige omgeving aan de grens van Baarn.

Wandelroute EemEen gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De wandelkaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere wandelroutes: 'Retourtje Lage Vuursche' en 'Baarnse Torenvilla's'. 

Adresgegevens

Eemweg 72
3741 LC  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter