Wandelroute 'Retourtje Lage Vuursche' - 15 km

Vorstelijk Baarn is een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren je door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Retourtje Lage Vuursche

Afstand: 15 km
Startpunt: De Generaal, Lt. Gen. van Heutszlaan 5, Baarn 

Wil je in een mum van tijd de diversiteit van de bossen in Vorstelijk Baarn bewonderen? Wandel dan deze route door het Baarnse Bos, langs de tuinhekken van Paleis Soestdijk, over weidegebied De Stulp, door het dorp Lage Vuursche, langs de campings en door de groene villawijk terug. 

Wandelroute Retour LvEen gedetailleerde kaart met uitgebreide beschrijving van deze route is te koop bij één van de verkooppunten. De wandelkaart kost € 4,95 en bevat naast deze route nog twee andere wandelroutes: 'Langs De Eem' en 'Baarnse Torenvilla's'. 

Adresgegevens

Lt. Gen. van Heutszlaan 5
3743 JL  Baarn
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter