B&B ‘Boerderij in de polder’

Droom je droom in Vorstelijk Baarn: dat is ’s morgens wakker worden met de belofte op weer zo’n mooie dag. Bijvoorbeeld bij één van de vele gastvrije Baarnaars die je met hun Bed & Breakfast welkom heten – een eitje morgenochtend, meneer?

Bed en Breakfast ‘Boerderij in de polder’ in Baarn is een woonboerderij met 1 kamer. ‘Boerderij in de polder’ is rustig gelegen aan de Zuiderzeeroute, in het buurtschapje Eembrugge. 

Deze Bed & Breakfast ligt iets buiten het centrum van Baarn. Eembrugge behoort net als Lage Vuursche tot de gemeente Baarn. Er zijn twee restaurants gevestigd op loopafstand, gelegen aan de rivier De Eem. De opstapplaats van de fietsboot is op korte afstand van de bed en breakfast, en ook Paleis Soestdijk, Lage Vuursche en Kasteel Groeneveld zijn dichtbij.

Je treft hier een ruime rustige kamer op de begane grond met zitje en eigen badkamer. Gebruik van koffie en thee is inbegrepen en het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Je hebt een eigen entree en je kunt hier parkeren op eigen terrein.

Adresgegevens

Eemweg 43
3741 LA  Baarn
tel: 06-51889235
Routeplanner
Email

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Yvonne de Bree. - Op: dinsdag 14 juli 2015

Beste mensen, Wij, gezin van vier, zijn op zoek naar een plek voor 2 maanden alvorens we overgaan naar ons nieuwe huis in Baarn. Zou dat een mogelijkheid zijn bij u? Het is van mid augustus tot mid oktober of 1 november. NB indien u iets anders weet, hou ik me van harte aanbevolen. Warme groet, Yvonne de Bree 06 523 06 836

Heeres. - Op: zondag 3 mei 2015

We hebben een heerlijk weekend achter de rug in b&b boerderij in de polder! Gastvrij ontvangst met een gevulde koelkast, lekker ontbijt. Schoon en mooi verzorgd. Rustig terras direct grenzend aan de kamer. Zeer ruime tussenkamer met een antieke snookertafel, waar je even een balletje kunt spelen. Vriendelijke gastvrouw. Wij komen nog eens terug!

janneke en jorrit jonkers. - Op: zondag 16 november 2014

gastvrouw is vriendelijk en gastvrij. Ik heb een speciaal dieet en daar werd rekening mee gehouden bij het ontbijt. Top! Locatie is verzorgd, met mooie details, zoals mooi servies, een bloemetje op tafel etc. Rustige omgeving.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter