Allurecamping De Zeven Linden

Een nachtje slapen in een houten trekkershut terwijl je de uilen hoort roepen. Een gezellige gezinsvakantie, of de hele zomer blijven staan met je tent, caravan of camper. De mogelijkheden op Allurecamping De Zeven Linden zijn eindeloos! 

De camping ligt op een unieke locatie in de bossen van Lage Vuursche, waar het fantastisch wandelen en fietsen is. Ontdek hoe onweerstaanbaar mooi, rustig en ruimtelijk kamperen midden in de natuur kan zijn.

Het autovrije terrein is van alle gemakken voorzien, het sanitair dik in orde. In het voor- en naseizoen de ideale plek voor actieve rustzoekers, in de zomermaanden vooral voor gezinnen. Met volop speelruimte, waaronder een spannend huttenbos, een voetbal- en volleybalveld, een tafeltennistafel en jeu de boules-baan is deze locatie een feest voor kinderen.

Daarnaast is De Zeven Linden een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier toeristische informatie kunt verkrijgen, wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van al het moois dat Vorstelijk Baarn te bieden heeft.


Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Zevenlindenweg 4
3744 BC  Baarn
tel: 035-6668330
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Hilhorst. - Op: donderdag 6 augustus 2015

Een super camping! Met grote plekken, prima sanitair, super personeel en een gastvrije beheerder. Komen al heel wat jaartjes Wat ooit begon met 2 weken is uitgegroeid tot het hele seizoen. Met mooi weer maar ook met slecht weer is het heerlijk Heerlijke rustige camping

Peter. - Op: woensdag 5 augustus 2015

Fijne plek in het bos. Goed verzorgd met prima sanitair. En er zijn heel veel leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Een aanrader voor groot en klein!

joep. - Op: donderdag 30 juli 2015

leuk vol avontuur en gezellige animatie

Mieke Onis. - Op: donderdag 30 juli 2015

Een rustige, mooie camping met aardige mensen in een prachtige omgeving!

Arthur Malcorps. - Op: woensdag 12 november 2014

De Zeven Linden is een topplek, waar je middenin de bossen zowel tot rust kunt komen, als actief bezig zijn. Daarnaast zijn de voorzieningen van ongekend hoog niveau, zonder dat dit afdoet aan de charme van het kamperen! Beheerder Pim een fantastische gastheer voor jong en oud.

Roel. - Op: woensdag 12 november 2014

Een geweldige plek middenin het bos!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter