Bungalowpark De Spar

Bungalowpark De Spar is een klein en gemoedelijk park. Een echt familiebedrijf waar de derde generatie De Kruyf met heel veel plezier zorg draagt voor hun gasten.

 

Gasten van Bungalowpark De Spar waarderen de persoonlijke benadering en de verzorgde en groene uitstraling van het park. Door de gevarieerde samenstelling van boomsoorten kan iedereen genieten van veel (soorten) vogels en eekhoorntjes.

In deze rustige omgeving kunt je, vanaf april tot eind oktober, twee typen bungalows huren, beiden erg gewaardeerd door hun warme en gezellige sfeer: de Scandinavische- en de Hollandse Bungalow.


Verder is De Spar de ideale startplaats om een fiets te huren! Bij de huurfietsen krijg je gratis een fietsroute, met keuze uit negen verschillende routes. De Spar verhuurt van alles: van Batavus toerfietsen en e-bikes, tot en met diverse kinderfietsen en mountainbikes. Voor MTB-ers ligt er een uitdagend parcours van Staatsbosbeheer. Maak er dus een echt dagje uit van; met de kinderen, je vrienden of collega’s.

Vooraf reserveren is mogelijk en kinderzitjes zijn gratis. 

 Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Koudelaan 13
3723 ME  Lage Vuursche
tel: 035-6668223
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter