Grand Café De Kerkbrink

De medewerkers van Grand Café de Kerkbrink zorgen voor heerlijke verse koffie met gebak naar keuze. Later op de dag kan je hier ook uitstekend terecht voor een lunch, borrelhapje of diner. De Kerkbrink beschikt over een mooi, zonnig terras en is elke dag open.

Het is een doordeweekse dag, de klok boven de Sint Pauluskerk aan de Brink heeft net tien uur geslagen. Terwijl in een voorzichtig ochtendzonnetje het openbare leven al even geleden op gang is gekomen en de parkeerplaats er nog wat verlaten bij ligt, heten de medewerkers van De Kerkbrink je al van harte welkom.

Ah, heerlijk, zo’n cappuccino op het terras. “De prima prijs-kwaliteit verhouding is al jarenlang het uithangbord van ons gezellige grand café. Dus veel kwaliteit voor weinig geld”, aldus de eigenaar.

Daarnaast is De Kerkbrink een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier toeristische informatie kunt verkrijgen, wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van al het moois dat Vorstelijk Baarn te bieden heeft. 


Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Brink 12
3741 AL  Baarn
tel: 035-5425585
Routeplanner
Email

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter