Nieuw Tivoli

 

Een café, een kroeg, een bar? Zeg het maar! Nieuw Tivoli is een gezellige plek waar je onder het genot van alle mogelijke drank even helemaal tot jezelf komt.

 

 

 

Nieuw Tivoli is al 18 jaar gevestigd in de Laanstraat. Met een gezellig terras, midden in de winkelstraat, zie je alles en iedereen aan je voorbij trekken.

Er wordt van alles geschonken: sterke drank, wijn, bier, koffie, thee en frisdrank. Nieuw Tivoli is een typisch dagcafé, dat wil zeggen, geopend van 11.00 uur ’s morgens tot 19.00 uur ’s avonds. Bij Nieuw Tivoli mag gerookt worden, aldus eigenaar Ton Consten.

Adresgegevens

Laanstraat 92a
3743 BH  Baarn
tel: 035-5424804
Routeplanner
Email

Openingstijden

Alle dagen:11.00-20.00
Zo.:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

chris. - Op: woensdag 17 oktober 2018

zien leuk uit

Ronald en Carla. - Op: donderdag 17 september 2015

Leuk dat jullie de zaak hebben veranderd. Wij vinden het heel gezellig geworden. Ga zo door.

mh verhoef. - Op: maandag 10 augustus 2015

altijd gezellig iedereen wordt vriendelijk ontvangen door ton en gezellige gastvrouw Diana en waar de bal gehakt subliem is

Ton Kam. - Op: zondag 2 augustus 2015

Bij Tivoli ben je altijd welkom. Diana is één van de klantvriendelijkste gastvrouwen van Baarn, goedlachs, en altijd vriendelijk tegen iedereen.

Carla Klarenbeek. - Op: zondag 2 augustus 2015

Bij Tivoli komen heel veel vaste klanten die nu weer blij zijn dat hier weer eten verkocht mag worden. Er mag gerookt worden in het rookhok en op het terras en daarom mag er weer eten verkocht worden. Uit eigen keuken heerlijke soep en ballengehakt. Dit maakt de klanten weer blij. Lekker gezellig een aapje gooien en daarbij een lekker kopje soep en of heerlijk bal gehakt eten. Natuurlijk ook andere broodjes en uitsmijters kan je er krijgen. Altijd gezellig.

Hans Knotters. - Op: zaterdag 1 augustus 2015

In Tivoli wordt je nog gewaardeerd als klant. Je bent er meer een vriend en wordt altijd hartelijk ontvangen. Een gezellig café waar je in de Laanstraat niet omheen kan.

Henk Tromp. - Op: donderdag 30 juli 2015

Tivoli is meer een huiskamer dan een kroeg. Je komt er gezellige "familieleden" tegen die even uit de sleur van alledag elkaar willen ontmoeten. Onder het genot van een drankje en een spelletje aan de bar vliegt de tijd...........

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter