Mi Casa Su Casa

Espresso/Teabar Mi Casa Su Casa is een oase van rust waar je kan genieten van een divers aanbod: Specialty Coffee; Whole leaf tea; home made koek en gebak; LPs; boeken en bijzondere chocoladerepen. Een bezoek meer dan waard!

Aan de Nieuw Baarnstraat - op loopafstand van het NS station bevindt zich espresso/teabar Mi Casa Su Casa. De chille koffiebar die eigenaren Marcia en Hans Karlas zelf zo in Baarn mistten, startten ze ruim drie jaar geleden zelf.

Inmiddels is 'Mi Casa' een begrip in Baarn en daarbuiten en heeft Mi Casa in samenwerking met het Baarnse S2 uitgevers een Engelstalig koffietafelboek uitgebracht 'We All Start As Strangers'. Een boek over de verbindende kracht van een kopje koffie; met portretten van vaste gasten; recepten en bijdragen van de verschillende kunstenaars en muzikanten die in Mi Casa geëxposeerd en opgetreden hebben. Te bestellen bij iedere (online) boekhandel of nog leuker gewoon bij Mi Casa Su Casa zelf.

Mi Casa werkt met twee gepassioneerde Amsterdamse koffiebranders: Café Keppler van de in Baarn getogen Kees Kraakman & Microbranderij Sweet Cup.

Nieuwsgierig geworden? Voel je vrij om langs te komen. We zien je graag!

 

Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 39
3743 BP  Baarn
Routeplanner

FacebookWebsite

Openingstijden

Dinsdag:8.45 - 17.00 uur
Woensdag:8.45 - 17.00 uur
Donderdag:8.45 - 17.00 uur
Vrijdag:8.45 - 17.00 uur
Zaterdag:8.45 - 17.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Madeleine. - Op: donderdag 24 mei 2018

The place to be if you want great drinks & cakes, super music & atmosphere and wonderful hosts!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter