Poffertjeskraam

Terwijl de kinderen in de Pekingtuin spelen, komt de heerlijke geur van net gebakken poffertjes je al tegemoet. Vaders, moeders, opa’s en oma’s bestellen: “Doe maar grote porties hoor!” Ieder jaar vanaf april staat hij er weer: de nostalgische poffertjeskraam, die dateert van 1847.

In hoog tempo draait de poffertjesbakker de lekkernijen om, een indrukwekkend schouwspel, om ze vervolgens rijkelijk met poedersuiker te bestrooien. Het is er altijd gezellig druk, vooral met mooi weer!

De Poffertjeskraam is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Je kunt zowel binnen zitten, als buiten op het terras. 

Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Pekingtuin
 Baarn
tel: 06-21705402
Routeplanner

 

Geef uw mening

Mijn waardering

Rik. - Op: vrijdag 20 juli 2018

De lekkerste poffertjes van het land 10 plus wat is dat lekker zeg

Sandra. - Op: donderdag 8 september 2016

Inderdaad poffertjes zoals ze horen te zijn...lekker hoor! Helaas niet het hele jaar open. Hierover mis ik hier nog de aanvullende informatie....jammer als men voor een lege plek komt te staan...

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter