Theehuis 't Hooge Erf

Uitpuffen met een frisje na een stevige wandeling? Tijdens een fietstocht energie opdoen met een van onze uitgelezen lunchgerechten? Even van het paard af voor een warme drank met iets lekkers?

Theehuis ‘t Hooge Erf biedt in elk jaargetijde voor ieder wat wils. Is het nat en koud? Strijk dan na een frisse wandeling neer bij de knusse houtkachel met een kop dampende chocolademelk, een lunch of een stevige maaltijd.

Prima weer om buiten te zitten? Neem dan tijdens of na je fietstocht plaats aan een van de picknicktafels en vergeet niet om de befaamde versgebakken appeltaart van het huis te proberen. Of kies een van de vele rijk belegde boerenbrood- sandwiches of een ander met zorg bereid gerecht.

De bijzondere ambiance van deze plek midden in de natuur zal je zeker aanspreken. Theehuis ’t Hooge Erf is elke dag vanaf 10.00 uur open. 

 Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Hooge Vuurseweg 11
3749 AB  Lage Vuursche
tel: 035-646 82 12
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Charlotte Dekker. - Op: woensdag 6 mei 2015

Voor mij absoluut dé plek om te lunchen of als koffiestop tijdens een buitenrit met de paarden. Een absolute aanrader!

Hellen Bronwasser. - Op: woensdag 14 januari 2015

Bij 'T Hooge Erf kun je heerlijk genieten van een lekkere kop koffie met overheerlijke appeltaart of uitgebreid lunchen met een ruime keuze uit heerlijke sandwiches. 'T Hooge Erf ligt midden in de natuur. Zomers kun je er gezellig buiten zitten, maar ook in de winter is het er erg gezellig.

Marijke. - Op: maandag 12 januari 2015

't Hooge Erf, dé plek voor een grooote sandwich, heerlijke appeltaart of de special (BBQ in de zomer, kaasfondue in de winter, of lekker gebraden kip) op zondag namiddag. Gezellig informeel, en honden en paarden zijn welkom. Een proeflunch waard!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter