In de Bakkerij

Of het nou gaat om bruidstaarten, hapjes, quiches of macarons gaat, alles smaakt even heerlijk In de Bakkerij. Maar je kunt hier ook terecht voor allerhande kookworkshops!

Petra Brugman is met haar bedrijf 'In de Bakkerij' sinds 2014 de frisse wind op cateringgebied in Baarn en omstreken. Door niet te kiezen voor een standaard assortiment, maar te werken met wat de seizoenen bieden, verrast Petra iedere keer weer. Of het nu om bruidstaarten, hapjes, quiches of macarons gaat, alles smaakt even heerlijk. Petra levert aan veel gerenommeerde bedrijven in de gehele regio, maar ook particulieren zijn van harte welkom om iets lekkers te bestellen! Mede door haar kennis van veel voedseluitdagingen is 'In de Bakkerij' ook uitermate geschikt voor mensen die niet alles mogen of willen eten.

"In de Bakkerij heeft geen winkel, maar maakt alles vers op bestelling, hierdoor beperken we onze afvalproductie en kunnen we iedere klant een vers product garanderen", aldus Petra.

Naast zoete en hartige lekkernijen kun je bij 'In de Bakkerij' ook terecht voor diverse kookworkshops, die plaats vinden in de gezellige workshopruimte aan de Noorderstraat.

 

Adresgegevens

Noorderstraat 20
3742 BC  Baarn
tel: 06-24656090
Routeplanner
Email

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter