Vinoblesse

Vinoblesse oblige! Vinoblesse  is een stralend voorbeeld van de grotere kleine importeur van biologische kwaliteitswijn. Alle wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer of het château. Bestel ze, of kom shoppen in onze vestiging in Baarn!

Vinoblesse (1986) is een zogenaamd ‘gesloten wijnhuis’, een fysieke winkel is er niet. Tweemaal per jaar ontvangen onze klanten onze ’Nieuwe Wijngids’ met een aanbod van zo’n 150 kleinschalig en zo natuurlijk mogelijk geproduceerde wijnen, de meeste zijn biologisch of biodynamisch gecertificeerd. In maart organiseren we in de buurt van Baarn een overzichtsproeverij met het nieuwe assortiment.

Alle wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer of het château. Een groot aantal is het hele jaar door te bestellen. Bestelde wijnen worden op een van tevoren afgesproken dag door onze in wijn gespecialiseerde vervoerder thuisbezorgd. Bezorging is gratis vanaf 36 flessen. U kunt de wijnen ook in de opslag te Tilburg of bij het kantoor in Baarn afhalen. Daar hebben wij tevens wat voorraad om ‘boodschappen’ te doen.

Eigenaren Marc Collard en Tjitske Brouwer waren ‘Wijnkopers van het jaar’ bij Hubrecht Duijker; 'Wijnhandel van het jaar' (2006, Perswijn); staan in ‘top-10 van Nederland’ volgens wijnschrijver Gert Crum; net als bij Nicolaas Klei (Elsevier, november 2008): Vinoblesse importeert pure wijn, wijn gemaakt van druiven. Ongeacht de herkomst. Louter de kwaliteit telt.” Onno Kleyn schrijft (de Volkskrant): ''Stralend voorbeeld van de grotere kleine importeur van biologische kwaliteitswijn. Ik kan deze rubriek wel wéken vullen met hun aanraders''. Wine Life (november 2016): ‘Ze volgen louter hun eigen smaak, en dat ze dan zelf trendsettend worden, het zij zo. Vinoblesse oblige!’

Marc Collard maakt sinds 1988 (vanaf het begin dus) deel uit van het proefpanel van het tijdschrift Perswijn, Tjitske Brouwer is in het bezit van de hoogst haalbare titel op wijngebied in Nederland: Magister Vini. In 2010 ontving Tjitske uit handen van de Franse ambassadeur de prestigieuze onderscheiding Mérite Agricole.

Adresgegevens

Beukenlaan 18
3741 BP  Baarn
tel: 035-5426260
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite

Openingstijden

Maandag (op afspraak):09.00 - 17.00
Dinsdag (op afspraak):09.00 - 17.00
Woensdag (op afspraak):09.00 - 16.00
Donderdag (op afspraak):09.00 - 17.00
Vrijdag (op afspraak):09.00 - 16.00
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter