Buiten in de Kuil

Een huiskamerrestaurant midden in het bos op een kruispunt van wandel-, ruiter- en mountainbike routes. Buiten in de Kuil ligt aan de rand van de Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche, niet ver van het gelijknamige kasteel.

Bij Buiten in de Kuil is iedereen welkom. Overdag stallen ruiters er hun paarden, schudden honden zich uit, spoelen bemodderde mountainbikers zich af en spelen kinderen in de kuil. Op zwoele zomeravonden zijn er kampvuursessies en tijdens activiteiten wordt de kuil ingezet als theater, waar de gasten zitten op boomstammen met vachtjes. Ook de zakelijke markt is welkom voor recreatieve heisessies, en teammeetings, met stoere activiteiten. Alles zoveel mogelijk buiten en met de natuur als middelpunt want buiten spelen is het leukste wat er is!

Buiten in de Kuil heeft binnen 60 zitplaatsen en kookt aan de hand van de seizoenen. Ze serveert dagelijks wisselende gerechten zoals: huisgemaakte taarten, stevige boterhammen, biologische frieten en diverse borrelhapjes en knapperige pizza’s. Het buitenterras heeft ruim  capaciteit. In het souterrain is een vergaderruimte ontworpen voor zo’n 45 personen, compleet met alle moderne faciliteiten.

Naast dat Buiten het hele jaar open is, organiseren ze regelmatig leuke en recreatieve activiteiten.

*Openingstijden afhankelijk van seizoen, op vrijdag, zaterdag en zondag is de keuken geopend tot 20.00 uur.

Adresgegevens

Zevenlindenweg 9
3749 AW  Lage Vuursche
tel: 035 - 6 312 012
Routeplanner
Email

FacebookWebsite

Openingstijden

Maandag (zomers):09.30 - 17.00 uur
Dinsdag:09.30 - 17.00 uur
Woensdag:09.30 - 17.00 uur
Donderdag:09.30 - 17.00 uur
Vrijdag:09.30 - 21.00 uur*
Zaterdag:09.00 - 21.00 uur*
Zondag:09.00 - 21.00 uur*
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter