Café-restaurant De Lage Vuursche

Café-Restaurant De Lage Vuursche geldt als één van de oudste horecagelegenheden van Baarn en is nog steeds springlevend. In deze voormalige herberg/boerderij worden al sinds het einde van de 19e eeuw pannenkoeken gebakken door dezelfde familie. Met recht een specialiteit dus!

Inmiddels is de vierde generatie hier actief. De Lage Vuursche biedt tegenwoordig een bijna onbegrensd culinair pakket in een nostalgische ambiance: van immense pannenkoeken en sorbets op het mooie zonnige terras tot intieme familiediners in een van de grotere ruimtes. Leuk detail: de portretten van de stamoudsten hangen nog steeds aan de muur.

Daarnaast is Café-restaurant De Lage Vuursche een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier toeristische informatie kunt verkrijgen, wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van al het moois dat Vorstelijk Baarn te bieden heeft.

 

Adresgegevens

Dorpsstraat 2
3749 AD  Lage Vuursche
tel: 035 - 6668351
Routeplanner
Email

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter