De Nieuwe Kastanjehof

De Kastanjehof is oud, en nieuw tegelijk. Open, vriendelijk en riant. Buiten op het terras of binnen in het fraai vernieuwde restaurant in het bos van Lage Vuursche. Daar ben je echt uit. Met z'n tweeën, met je vrienden, voor een diner, een feest maar ook voor vergadering of condoleance. Voor iedereen, elke dag van de week, van 9 tot middernacht.

 

De Kastanjehof is een begrip in Lage Vuursche, prachtig gelegen in de bossen tussen Hilversum, Soest en Baarn. Een fijne plek om na je boswandeling te stoppen voor koffie met huisgemaakte taart, voor een snelle of uitgebreide lunch, borrel of diner. De Kastanjehof heeft in 2017 een nieuw gezicht gekregen met een warm eigentijds interieur. Nieuw is het café, een Brand Proeflokaal. Ons terras is verwarmd.

De Kastanjehof is dagelijks, dus ook in het weekend, vanaf 9.00 uur geopend. De dagbladen liggen klaar en de koffie is goed! Voor ieder moment van de dag zijn er gerechten. Ontbijt en huisgemaakte taarten, bagels en croissant in de ochtend. Prachtige sandwiches, salades en kleine gerechten op het lunchmenu, een borrelkaart met hapjes, een dinerkaart met een keur aan vis, vlees en vegetarische gerechten en een uitgebreid assortiment bieren en open wijnen.

Het hotel biedt onderdak aan hen die in een fantastische omgeving wakker willen worden, op korte afstand van Utrecht, Amsterdam en Het Gooi.

Adresgegevens

Kloosterlaan 1
3749 AJ  Lage Vuursche
tel: 035-6668248
Routeplanner
Email

FacebookWebsite

Openingstijden

Maandag:09.00 - 00.00 uur
Dinsdag:09.00 - 00.00 uur
Woensdag:09.00 - 00.00 uur
Donderdag:09.00 - 00.00 uur
Vrijdag:09.00 - 00.00 uur
Zaterdag:09.00 - 00.00 uur
Zondag:09.00 - 00.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter