Dorsthuys Demmers & Spijslokaal

Dorsthuys Demmers & Spijslokaal is een gezellig en mooi ingericht restaurant. Hier geniet je van een heerlijke lunch of voortreffelijk diner, of strijk je even rustig neer op het terras voor koffie met gebak of een gezellige borrel met lekkere hapjes.

In het voorjaar van 2003 startte Dorsthuys Demmers: een authentieke brasserie aan de Brink, waar iedere dag wel wat te beleven valt. Hier ben je altijd welkom: alleen, met vrienden of familie, of voor een ontspannen zakelijke bespreking.

Het vriendelijke personeel ontvangt je met een welgemeende lach en bedient je uiterst correct, maar ook gezellig en vlot. Leuk om te weten: op de grote openslaande deuren in het restaurant hangen foto’s en verhalen over Baarn uit vervlogen tijden.

Adresgegevens

Brink 14
3741 AL  Baarn
tel: 035-5424220
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Altijd gezellig, altijd lekker en buitengewoon vriendelijke, persoonljke bediening. Wij komen er graag, zowel privé als voor de zakelijke bijeenkomst en/of lunch.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter