Restaurant Eemlust

Terwijl plezierboten van klein tot groot over de Eem langzaam aan je voorbijtrekken en het fotogenieke landschap van Arkemheen-Eemland zich
als een plaatje aan je ontvouwt, bestel jij een kop koffie, een zinnenstrelende salade of een uitgebreid diner van de hoogste kwaliteit. 

Restaurant & Rederij Eemlust is dé culinaire verrassing van Midden-Nederland. Het familierestaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Met een dynamische menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van het seizoen.

Het restaurant is stijlvol en gezellig, maar het terras mág je gewoon niet missen: in 2012 door Misset Horeca verkozen tot Beste Terras van Nederland! 

Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Eemweg 72
3741 LC  Baarn
tel: 035-5414387
Routeplanner
Email

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

jos bon. - Op: maandag 21 september 2015

Heerlijk gegeten, met daarbij een vriendelijke, gastvrije en attente bediening. Kortom meer dan waar voor het geld.

Paula van den Boogaard. - Op: zaterdag 12 september 2015

Ik woon in Ede en ga regelmatig met een vriendin winkelen in Baarn zo ook vandaag. Dan is Eemlust, na het winkelen, de ideale plaats om uit te rusten met dat prachtige uitzicht over de Eem, een fijne ambiance om heerlijk te lunchen met een lekker glaasje wijn erbij. Vandaag viel de keuze op de Gandaham. Heerlijk, aan te bevelen. Kortom, de perfecte afsluiting van een dagje "vorstelijk" Baarn, dat versierd was met de floating umbrellas, wat een leuk gezicht was dat. Werd je alleen al vrolijk van als je dat zag.

Bianca Rekveld. - Op: woensdag 9 september 2015

Heerlijk geluncht met een vriendin. Tafeltje aan het water. Zonnetje erbij... Bediening gezellig aanwezig. Kortom prima !!

Koen Heringa. - Op: vrijdag 4 september 2015

Zaterdag 22 augustus was het huwelijk van mijn neef(je), zoon van mijn zusje. Mijn bejaarde moeder wilde dit huwelijk graag meemaken en zo is mijn moeder met twee fantastische hulpen (verpleegsters)- ik zat ook in de auto - naar Baarn getogen. Het huwelijk was een succes! Voorafgaand aan dit huwelijk zijn wij bij u te gast geweest. Wat een prachtige locatie aan het water, een vriendelijke bediening en een uitstekende lunch. Ik kom graag nog eens bij u terug. Met vriendelijke groet, K.D. Heringa

H.de Meij. - Op: woensdag 2 september 2015

Onlangs, tijdens fietstocht, heerlijk relaxed gegeten op het terras van Eemlust. Lekker in de schaduw, maar in de zon, direct aan het water was ook een mogelijkheid. Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Geraldine Zwier. - Op: maandag 31 augustus 2015

*****⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Heerlijke plek aan het water, en dan genieten van het eten! Fijne bediening. Voor ons was het zondag 30 augustus weer Toppie. Zeker tot ziens👍👍👍

colette melsen. - Op: woensdag 26 augustus 2015

op woensdag 19 augustus: helemaal top, mooie locatie, goede zit ah het water, heerlijke lunch met goede salades en fijn koud wit bier en de (zeer) goede bediening maakte onze toch al mooie fietsdag helemaal af. dank en we komen zeker terug.

Inez van Doorn. - Op: maandag 24 augustus 2015

Heerlijk gegeten zaterdag 22 augustus. Voor herhaling vatbaar!!

Aukje Delahay. - Op: maandag 24 augustus 2015

Zeldzame mooie avond, alles viel samen: heerlijk aperatief pal aan het water een verrukkelijk diner en...buitengewoon vriendelijke bediening.

Alice Haandrikman. - Op: vrijdag 14 augustus 2015

Wat een ontzettend mooie plek, zo dichtbij en ik kende het niet eens. Op een avond langsgefietst en er heerlijke koffie gedronken. Wat helemaal geweldig was,was de etagère met lekkernijen. En ik houd er juist zo van iets bij de koffie te snoepen, dus ik kwam goed aan mijn trekken.We zaten heerlijk aan het water. Het was er zo rustig. Hele vriendelijke bediening. Ook binnen hing er een hele prettige sfeer. Van mij krijgen jullie 5 sterren. Top. Ik kom terug.

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Twee keer geprobeerd, een keer prive en een keer zakelijk, en beide keren belabberde bediening. Jammer.

j.karsemeijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

het enige wat te verbeteren is dat ik de vijf sterren was vergeten.

j.karsemeijer. - Op: zondag 9 augustus 2015

Naast de altijd professionele bediening met immer een vriendelijk woord of een olijke opmerking is de kaart dermate aantrekkelijk dat je er wel heen MOET om de zoveelste keer te smikkelen en te genieten van dat fantastische uitzicht over de Eem en de weilanden. Tot de volgende week maar weer !

Agnes Harmsen. - Op: maandag 3 augustus 2015

Genieten van de omgeving, de goede sfeer en het lekkere eten doen mijn eetvriendin en ik al jaren bij Eemlust. Vanmiddag zaten wij vorstelijk aan de waterkant met een heerlijke salade en koude witte wijn! Een aanrader, dus het maximum aantal sterren krijgt het hele team van ons!

Frank van der Kaaij. - Op: maandag 3 augustus 2015

Prima restaurant, uitstekende vlotte bediening, mooie locatie, de ceasarsalade was verrukkelijk. To be continued, de kaart heeft nog vele vorstelijke ontdekkingen.

Marjo van Leeuwen. - Op: vrijdag 31 juli 2015

ik was het belangrijkste vergeten.... De sterren!!!

Marjo van Leeuwen. - Op: vrijdag 31 juli 2015

Gisteren weer heerlijk gegeten! Fijn dat de kaart met de seizoenen veranderd! De risotto, vis het vlees de desserts heerlijk! Maaaar wat het afmaakt: De altijd vriendelijke bediening! Prettig met af en toe een kwinkslag, kundig in hun vak . Goed eten goed personeel dat maakt een avondje bij Eemlust tot een feestje, waar je regelmatig weer naar terug verlangt

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter