Arthur Haute coiffure

Arthur Haute Coiffure (opgericht in 1998) streeft met zijn topstylisten en kleurspecialisten naar een nieuwe benadering, waarbij individuele aandacht voor de dame of heer in de stoel volledig centraal staat. Die aandacht, gecombineerd met vakmanschap, het juiste advies en volop creativiteit zijn de kwaliteiten van deze moderne, stijlvolle salon.

Een bezoek aan Arthur Haute Coiffure is echt iets om naar uit te kijken, vanwege de rustgevende ambiance, de muziek en de persoonlijke aandacht.”

Stylist Dennis van Dusschoten: “Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen er goed kan uitzien, ongeacht je leeftijd. Het gaat namelijk om wat je uitstraalt en de eerste indruk die je maakt.

Wat wij zo spannend vinden, is te ontdekken welke look het beste bij iemands persoonlijkheid past. Natuurlijk, klassiek, romantisch, sexy of trendy. Natuurlijk bespreken we ook samen wat haalbaar is.”

Adresgegevens

Teding van Berkhoutstraat 5
3743 BT  Baarn
tel: 035-5416804
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Kapster Ariadne is heel erg goed. Ben via via op dit prima kapadres gekomen.

Charlotte Dekker. - Op: maandag 12 januari 2015

Super service & vakmanschap. Voor mij is een bezoek aan Arthur Haute Coiffure simpelweg een uitje!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter