Baan Lai Tai

In deze salon worden in een nette, aangename en correcte sfeer verschillende massages gegeven. Dat varieert van een traditionele Thaise massage, tot massages ter ontspanning en massages voor (sport)blessures en lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld als je last hebt van migraine, darmklachten, nek- of schouderpijn.

Phim Brouwer-Talapung van Baan La Thai: “Baan Thai betekent Thais huis. Daarmee bedoelen wij de oude Thaise huizen waar eeuwen geleden al de eerste massages werden gegeven. En La Thai staat voor vakkundig.

Vergeet niet dat er jarenlange ervaring nodig is om de Thaise massagevorm goed te kunnen uitvoeren. Plus uitgebreide kennis van het menselijk lichaam.

Wij beschouwen het als een voorrecht dat wij met onze specifieke kennis en kunde andere mensen mogen helpen.”

Adresgegevens

Brinkstraat 39
3741 AM  Baarn
tel: 035-5424984
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Bart. - Op: maandag 7 december 2015

Ik kende Phim al toen ze nog in Hilversum werkte, maar ik ben haar graag gevolgd naar Baarn voor haar vakkennis en humor. Na een paar minuten masseren weet ze al waar de problemen zich bevinden en pakt die degelijk aan. Ik probeer mezelf elke maand een massage van haar of haar collegaś cadeau te doen, ook als ik geen last of pijn heb.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter