Iris brillen

Iris Brillen is een exclusieve optiekzaak, waar het dragen van een bril welhaast tot kunst verheven wordt.

Hier worden collecties samengesteld uit de grootste top- en modemerken, waaronder Cartier, Prada, Stella McCartney, Pomellato en Alain Mikli. Er is tevens een goudcollectie monturen, monturen van hoorn, er zijn volop zonnebrillen en contactlenzen.

Hans Hondeveld is al tientallen jaren de drijvende kracht achter deze elegante optiekzaak:

“Tegenwoordig wordt een bril niet langer als lastige noodzaak beschouwd, maar juist als modeartikel waar je een statement mee kunt maken. Niets fijners dus dan dat klanten tegen ons zeggen dat ze zulke enthousiaste reacties krijgen op hun nieuwe bril.”

Veel monturen die Iris Brillen verkoopt zijn een soort kunststukje. Daarom zijn er in de zaak wisselende exposities van gerenommeerde kunstenaars te zien, zoals van Ans Markus, Ton Schulten, Frank Le Pair en Joke Vingerhoed.

Adresgegevens

Laanstraat 45
3743 BB  Baarn
tel: 035-5418351
Routeplanner

FacebookWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Thierry Zeyen. - Op: dinsdag 27 september 2016

Beste Heer Hondeveld, Ik ben de gelukkige bezitter van een montuur in buffelhoorn dat ik jaren geleden gekocht heb in Antwerpen. Helaas bestaat deze optiekzaak niet meer. Mijn montuur vertoont doffe plekken. Welke crème beveelt u aan? Kan het montuur gepolijst worden? Ik dank u bij voorbaat voor uw antwoorden. Met vriendelijke groet, Thierry Zeyen em. prof. dr. Thierry Zeyen Oogziekten KU Leuven

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter