Schreuder Natuurgeneeswijzen

Bij Schreuder Natuurgeneeswijzen gaat het om de hele mens, dus zowel om je lichamelijke als om je geestelijke welzijn. De geneeswijzen die hier beoefend worden, zijn van oudsher bekende geneeswijzen die hun oorsprong vinden in de natuur.

 

 

Jeroen Schreuder en zijn vrouw Rianne beschikken over de kennis, de ervaring en de vakopleidingen in verschillende specialismen zoals natuurgeneeswijze, fytotherapie, heilmagnetisme, klinische psycho-neuro-immunologie, orthomoleculaire geneeskunde en Mora-therapie.

Jeroen: “De keuze voor de geneeswijze en therapie die we inzetten, maken wij pas na zorgvuldig onderzoek. De natuurlijke geneeskunde wordt beoefend volgens hoge, professionele normen: voor ons niet meer dan een vanzelfsprekendheid. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns (NWP) en bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).”

Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 45
3743 BP  Baarn
tel: 035-5416321
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Ma.:Op afspraak
Do.:Op afspraak
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter