BakkerBaarn

Of het nu gaat om de ontwikkeling of de uitvoering van je direct marketing campagne, de nieuwste internettechnologie, het ontwikkelen en bewaken van je huisstijl, of om kwalitatief hoogwaardig print- en drukwerk: met al deze disciplines onder één dak, ben je bij BakkerBaarn aan het juiste adres. 

 

Als één onderneming weet hoe je met je tijd mee moet gaan, dan is het BakkerBaarn wel. Van oorsprong (sinds 1895!) een drukkerij en de uitgeverij van de Baarnsche Courant, inmiddels hét adres voor one-stop-shopping in visuele communicatie.

Dat vraagt om een korte toelichting. Directeur Dick Naafs: “Wij geven campagnes een flinke boost door visuele communicatie op innovatieve en creatieve wijze in te zetten.

Kortom, bij BakkerBaarn komen diverse communicatiestromen samen: design, web, mobiel, print, drukwerk en uitgeven. Zo weet je zeker dat je je doelgroep bereikt.”

Adresgegevens

Laanstraat 58
3743 BG  Baarn
tel: 035-5414755
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite

Openingstijden

Ma.:08.30-17.00
Di.:08.30-17.00
Wo.:08.30-17.00
Do.:08.30-17.00
Vr.:08.30-17.00
Za.:gesloten
Zo.:gesloten
Koopzondagen:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter