Uitvaartregisseur Hans Scheerder

Voor zowel een kleinschalige en traditionele, als een grootse en exclusieve uitvaart kunt u terecht bij De Uitvaartregisseur. Om zoveel mogelijk wensen van nabestaanden te vervullen en een passende uitvaart te organiseren, reikt Hans vele opties aan. Tevens staat hij u bij in moeilijke beslissingen. 

Hans Scheerder is er voor de optimale voorbereiding en zorgvuldige begeleiding van een uitvaart. Hans staat klaar om uw wensen vast te leggen, de mogelijkheden van een uitvaart te bespreken (simpel of uitgebreid) of per direct een uitvaart te verzorgen. Met tijd, aandacht, creativiteit en transparantie als belangrijke pijlers bent u voor een eenvoudige of uitgebreide uitvaart bij De Uitvaartregisseur aan het juiste adres. De Uitvaartregisseur werkt landelijk.

“Door mijn eigen ervaringen met uitvaarten, raakte ik geprikkeld om een zinvolle rol te bekleden in de uitvaartbranche. De interesse hierin werd bovendien gevoed door betrokkenheid bij de onderneming van mijn vrouw, De Nalatenschapsregisseur. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een bedrijf dat volledig bij mij past. Ik begeleid kleine en grotere uitvaarten met veel zorg, transparantie en precisie. Maar ben ook wars van standaarden en bied veel ruimte voor eigenheid en grote diversiteit”.

Adresgegevens

Eemnesserweg 25
3743 AD  Baarn
tel: 035-3020040
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter