Villa Mollerus

Villa Mollerus is een sfeervolle kantoorvilla midden in het centrum, geschikt voor ondernemers die vast óf flexibel willen huren. Het huurconcept biedt gemak en comfort, zonder overbodige dure voorzieningen. Het is een stijlvolle plek waar je je klanten (ook per dagdeel) in alle rust kunt ontvangen.

 

 

Villa Mollerus biedt ruimte aan kleine ondernemingen met meerdere medewerkers, heeft flexwerkplekken en een prachtige vergaderruimte – tevens geschikt voor trainingen. Jan Leo van Deemter en Mieke Reidinga, beiden zelfstandig zonder personeel, namen in 2008 het initiatief voor Villa Mollerus.

Mieke: “Zoals zoveel ZZP’ers hebben wij allebei vanuit huis gewerkt. Prima, maar we misten een mooie plek om klanten te ontvangen. Vandaar dit initiatief.” Jan Leo: “Villa Mollerus is een bedrijfsverzamelgebouw, maar ook een inspirerende ontmoetingsplaats voor professionals, zoals consultants, coaches, trainers, marketeers en adviseurs.”

Adresgegevens

Mollerusstraat 1
3743 BW Baarn  Baarn
tel: 0616760536
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

n.v.t.:
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter