Boekhandel Den Boer

Meesterlijke binnen- en buitenlandse klassiekers, literaire thrillers, hedendaagse roomans, een grote keuze aan jeugdboeken, kookboeken en alles wat daartussen zit: Boekhandel Den Boer staat hoog aangeschreven. Niet alleen vanwege de ongekend grote collectie, maar ook vanwege de aangename sfeer, het uitstekende leesadvies en de signeersessies.

Boekhandel Den Boer is één van de oudste winkels van Baarn, het schitterende Jugendstil pand dateert van 1887. De winkel ademt nog steeds de traditionele, rustige en persoonlijke sfeer van weleer, maar is verder volledig met zijn tijd meegegaan.Dat blijkt onder meer uit de uitstekende online bestel- en bezorgmogelijkheden.

Gerda Aukes (rechts op de foto, één van de vier vaste panelleden van de DWDD-boekenrubriek 'Boek van de Maand') en Eline Rupert drijven hun handel met passie voor boeken, zo veel is zeker.

Erg leuk zijn de handgeschreven notities, waarmee de medewerkers hun persoonlijke favorieten in de winkel aanprijzen.

Adresgegevens

Laanstraat 67-69
3743 BC  Baarn
tel: 035-5426851
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Boot. - Op: donderdag 15 januari 2015

Als altijd een fantastische service!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter