Blokker

Deze typisch Nederlandse winkel met filialen door het hele land behoeft voor velen geen nadere toelichting meer. Het is een winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Baarn heeft “een Blokker” sinds begin jaren ’80 van de vorige eeuw .

“Blokker is een landelijk begrip, maar deze vestiging vervult daarnaast ook een soort buurtfunctie. Waarschijnlijk vanwege de centrale ligging in deze gezellige winkelstraat.

Wij hebben veel vaste klanten, sommigen daarvan zien wij zelfs dagelijks binnenwandelen. Voor een boodschap, een kortingsactie, soms gewoon even voor een praatje”, vertelt bedrijfsleidster Daniëlle Schut.

Blokker biedt naast het vaste assortiment ook veel seizoens- en trendgebonden artikelen, zoals met Kerst, Pasen, tijdens het tuinseizoen of een Oranje evenement.

Adresgegevens

Laanstraat 39
3743 BA  Baarn
tel: 035-5429618
Routeplanner

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

ida joustra. - Op: dinsdag 28 juli 2015

Blokker is een prima winkel voor hier in baarn. Ik kom er heel vaak om mijn huishoudelijke dingen te kopen. Blokker weg uit baarn. Nee dan valt het hele Dorp weg. Het is al niet zoveel meer

Corrie Medinger-Stok. - Op: dinsdag 28 juli 2015

Ik vind Blokker een prima zaak, waar je vriendelijk wordt geholpen, hij mag beslist niet verdwijnen zoals zoveel andere winkels. Vroeger vond ik De Marskramer (Rotterdam)prettiger maar die is verkocht aan Blokker dus moest ik reeds in Rotterdam wennen aan Blokker. Toen ik in Baarn kwam wonen was ik blij hier ook een Blokker te vinden

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter