Bruin Verlichting & Installatietechniek

Deze topspeciaalzaak levert verlichtingsarmaturen van Steinhauer, Holzkotter, Highlight, Stout, Expo en vele andere merken. Bruin maakt tevens alle soorten lampenkappen, levert installatiematerialen van onder meer Gira, Jung en Peha en is dealer van Technische Unie. Lamp kapot? Niet wegdoen! Bruin repareert zo’n beetje alles!

“Bruin Verlichting bestaat al 35 jaar en heeft in die tijd veel complimenten en pluimen gekregen. Dat komt doordat wij over bijzondere vakkennis op het gebied van verlichting en installatiematerialen beschikken ”, legt René Bruin uit.

“Ook zijn wij als een van de weinigen in het Gooi nog altijd in staat om gloeilampen te leveren. In alle soorten en maten. Wij weten hoe vertrouwd onze klanten daar nog steeds mee zijn.

Ja hoor, bij Bruin Verlichting is vrijwel alles mogelijk. Onze klanten zijn er blij mee.”

Adresgegevens

Laanstraat 132
3743 BD  Baarn
tel: 035-5414869
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Ma.:gesloten
Di.:09.30-17.30
Wo.:09.30-17.30
Do.:09.30-17.30
Vr.:09.30-17.30
Za.:09.30-17.00
Zo.:gesloten
Koopzondagen:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

D.Schipper. - Op: maandag 30 april 2018

Geachte Heer, Afgelopen zaterdag heb ik bij u een lamp gekocht. Doch de driver ontbrak. U vertelde mij dat ik deze vrij eenvoudig zou kunnen kopen bij Conrad. Dit zou mij dan rond de 7.50 euro moeten kosten. Ik moet zeggen dat ik heb gekeken, maar ik kom er niet uit. Op internet kwam ik een grote hoeveelheid tegen van inderdaad 7.50 euro tot wel 70 euro. Kunt u mij de driver leveren, dan wel een link aanleveren waar ik de driver kan bestellen. Met vriendelijke groet, D. Schipper

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter