Four Seasons

Bij deze sfeervolle bloemist vind je naast een groot aanbod aan bloemen en planten ook cadeau- en woonartikelen, zoals potterie, glaswerk, kandelaars, schilderijen en fotolijsten. Leuke winkel om regelmatig even te komen snuffelen, want er is altijd wel wat nieuws!

 

 

Ruud Hoogeveen en zijn medewerkers leggen er al hun eer in om jou van het mooiste boeket of bloemstuk te voorzien. “Wij vervullen je persoonlijke bloemenwensen in diverse prijsklassen en stijlen. En uiteraard aangepast aan de gelegenheid, zoals een geboorte, een bruiloft of bij een overlijden.”

Bedrijven kunnen bij Four Seaons een bloemenabonnement nemen: voor een mooi boeket op de balie of de vergadertafel bijvoorbeeld. En als je Four Seasons de verjaardagen van je medewerkers doorgeeft, zorgen zij ervoor dat de bloemengroet op die dag wordt afgeleverd.

Adresgegevens

Laanstraat 87b
3743 BC  Baarn
tel: 035-5422540
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Ma.:13.00-17.30
Di.:9.00-17.30
Wo.:9.00-17.30
Do.:9.00-17.30
Vrij.:9.00-21.00
Za.:9.00-17.00
Zo.:gesloten
Koopzondag:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Annelies van Gorkum. - Op: vrijdag 14 augustus 2015

Gisterenmiddag ben ik uitermate vriendelijk en deskundig geholpen bij het samenstellen van een grafstuk. In deze moeilijke tijd is het heel erg prettig om iemand met liefde en passie voor de opmaak van het bloemwerk te ontmoeten, waardoor ik tot een goede keuze kon komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat er zaterdag een prachtig grafstuk wordt afgeleverd! Gisteravond, toen ik ook een reactie schreef naar four-seasons, sloeg de bliksem in en lag alles eruit (wifi/ telefoon/ tv). Omdat ik graag wil dat u weet hoe uitermate tevreden ik ben met de kundige en vriendelijke klantgerichtheid van Four Seasons schrijf ik alsnog een reactie.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter