The Gold Xperience®

Denk je aan sieraden, denk je aan de juwelier. Maar wat als je een sieraad zoekt dat niet standaard is omdat jij niet standaard bent? Dan ga je naar The Gold Xperience®

De sieradencollectie is gericht op expressie. De sieraden van duurzame materialen onderscheiden zich door de classy, chique uitstraling met een funky touch. Naast goud en zilver wordt veel gebruik gemaakt van bijzondere leersoorten en opvallende edelstenen. Dit unieke merk wordt fairtrade vervaardigd in eigen atelier.

Eigenaar en edelsmid Charlotte Vogel is gefascineerd geraakt door de rol die een opvallend sieraad speelt in het imago van de artiest en de wijze waarop muziek invloed heeft op mode en accessoires. Zo heeft ze de connectie gemaakt tussen haar liefde voor het vak en het ontwerpen en maken van sieraden met een "funky touch". Natuurlijk hoef je geen beroemdheid te zijn om sieraden van GDX te dragen, maar heb je een beetje lef en zoek je wat speciaals, dan is The Gold Xperience® jóuw merk.

Bijzondere wensen? Loop dan binnen voor een ontwerp (na afspraak ook 's avonds!)

Adresgegevens

Laanstraat 89a
3743 BC  Baarn
tel: 06-51203400
Routeplanner
Email

FacebookWebsite

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Elke laatste zondag vd maand:12.00 - 17.00 uur
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter