Zout & Zilt - Living and Fashion

Zout & Zilt – Living and Fashion is een fantastische winkel om zo maar even rond te neuzen, een cadeautje te kopen of iets moois voor je zelf uit te zoeken. Je vindt er prachtige dameskleding, laarzen, sieraden en tassen. Maar ook brocante, klein meubilair en woonaccessoires.

Elke week ligt er wel wat nieuws in “dit geweldige pandje”, vertelt Leonie de Kok van Zout & Zilt. “Het speuren naar mooi woonspul zit mij in de genen. Dat is waar de meeste mensen, van zowel binnen als buiten Baarn, ons van kennen.

Maar inmiddels zijn wij ook een gerenommeerde kledingboetiek met mooie merken, zoals Maison Scotch, Please, Penn&Ink, Knit-ted en vele andere.”

Bij Zout & Zilt weet je dat je cadeautje op een voortreffelijke manier wordt ingepakt. “Een plezier om te krijgen, maar misschien nog léuker om te geven.”

Adresgegevens

Laanstraat 112
3743 BJ  Baarn
tel: 06-52667245
Routeplanner
Email

FacebookWebsite

Openingstijden

Ma.:gesloten
Di.:10.00-17.30
Wo.:10.00-17.30
Do.:10.00-17.30
Vr.:10.00-17.30
Za.:10.00-17.00
Zo.:gesloten
Koopzondagen:12.00-17.00
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Cora Smit. - Op: dinsdag 6 oktober 2015

Bij toeval kwam ik in jullie winkel terecht. Verrassend leuke inrichting en mooie collectie. Ik was niet van plan iets te kopen, maar ging toch met een mooi jasje van Maison Scotch naar huis.En dat zijn de beste aankopen, die je spontaan en op gevoel doet. Zout & Zilt schept de sfeer daarvoor!

Mirjam Hamming. - Op: vrijdag 7 augustus 2015

Geweldige winkel voor fijne kleding, super leuke accessoires en mooie woonspullen. Vast uitje op vrijdag tijdens de lunchpauze :)

Tanja de Jong. - Op: vrijdag 7 augustus 2015

De leukste winkel van Baarn. Zonder twijfel! Echt een aanwinst voor ons, winkelend publiek!!! Wat je ook zoekt, voor wie of welke gelegenheid ook: Altijd succes bij Zout & Zilt.

Marije Kooy. - Op: dinsdag 13 januari 2015

Super adres voor mooie en originele cadeautjes, ook voor jezelf! Ik heb er een geweldig handig en hip tasje voor op reis gekocht, gave schoenen en diverse kerstdecoraties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter