Hermajesty’s Craft en Design

Hermajesty’s Craft en Design is een galerie/salon in Baarn waar je een keur aan creatieve ontwerpen vindt: hoeden van ontwerpster HERMA DE JONG, unieke sieraden van PETRA SPIGT en bijzondere tassen van HENRIËTTE VAN SURKSUM -ANBEEK

In mei 2017 opende deze galerie haar deuren als initiatief van hoedenontwerpster Herma de Jong. De samenwerking die nu is ontstaan tussen de drie ontwerpers is bijzonder en inspirerend. Dat levert vaak verrassende nieuwe producten op die je niet snel ergens anders tegenkomt.

“Wij willen graag de bezoeker/klant in een tovertuin terecht laten komen: hoe heerlijk is het om je in een wereld vol schoonheid, vakmanschap en aandacht te bevinden. In de galerie/salon worden ook workshops georganiseerd. U leert er hoeden, sieraden of tassen maken in een eendaagse cursus of een cursus van meerdere dagen.
Omdat we vol passie met ons vak bezig zijn, organiseren we regelmatig lezingen die met ons vak en de geschiedenis daarover te maken hebben.
Regelmatig zullen er op onze website aankondigingen zijn voor lezingen en workshops:  www.hermajestys.nl.

Adresgegevens

Laanstraat 16a
3743 BE  Baarn
tel: Herma de Jong: 06-51126799 * Petra Spigt: 06-53321504 * Henriëtte van Surksum Anbeek: 06-30610173
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Donderdag :12.00 - 17.00 uur
Vrijdag:12.00 - 17.00 uur
Zaterdag:12.00 - 17.00 uur
Op afspraak:
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter