Mick's Mix

Het aanbod van Mick’s Mix is zoals de naam al doet vermoeden: héél divers. En daarom ook zo leuk! Deze kekke winkel zindert van de fashion. Met verschillende merken, waaronder Dolce Vita, Cassis, Esqualo, Moment by Moment en Plus Value. Ook hier te koop: de sieraden van Just Marie.

“Ben je toevallig op zoek naar de POM sjaals? Die zijn in Baarn alléén hier te koop”, vertelt Mick enthousiast.

Samen met haar moeder Lydia runt zij Mick’s Mix, waar niet alleen hippe, jonge meiden komen, maar ook vlotte vrouwen of a certain age. “Laatst hadden wij zelfs een dame van 86. Ja, ook zij is hier geslaagd. Leuk hè!”

Het is duidelijk: Mick’s Mix heet Mick’s Mix vanwege het gevarieerde aanbod voor iedereen die van fashion in het middensegment houdt, zonder doorsnee te willen zijn.

Niet spotgoedkoop, maar ook zeker niet peperduur.

Adresgegevens

Laanstraat 35c
3743 BA  Baarn
tel: 035-6035596
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Monique. - Op: zondag 14 augustus 2016

Gisteren weer geweest en een super leuk jurkje en spijkerbroek gekocht. Fijn geholpen door Mick die goed en eerlijk advies geeft. Wat mij betreft een top winkel.

Gré Boersma. - Op: vrijdag 28 augustus 2015

Het is altijd leuk om bij Mick's Mix binnen te lopen. Je wordt altijd enthousiast ontvangen en ze hebben een héle leuke collectie, waar ik dus graag in loop!!

Eveline. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

Mick's Mix heeft altijd een leuke collectie! Moeilijk kiezen.. Door goed persoonlijk advies loop ik altijd blij de winkel uit. En probeer ik ook eens wat nieuws!

Miriam. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

Fantastische winkel. Met vriendelijke en kundige mensen!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter