Wim Hogeveen Mannen

Bij Wim Hogeveen wordt gewerkt met een veelzijdige collectie herenmode van topmerken, die gaat van klassiek tot smart business casual. Inclusief een opvallende collectie schoenen en accessoires. Wim Hogeveen Mannen is ook hét adres voor het laten aanmeten van een maatkostuum. 

Gert Wim Hogeveen, eigenaar van Wim Hogeveen Mannen en zoon van de grondlegger: “Het is een voorrecht om onze klanten, die van heinde en verre komen, hier steeds weer te mogen ontvangen en ze in alle rust te adviseren.

Daar schenken we soms een goed glas wijn bij. Gewoon, omdat we graag iets extra’s doen!” De winkel is alle werkdagen tot 20.00 uur geopend en kent daarnaast een ruim webassortiment. Uitermate praktisch voor de actieve man van deze tijd.

Daarnaast is Wim Hogeveen een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier toeristische informatie kunt verkrijgen, wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van al het moois dat Vorstelijk Baarn te bieden heeft. 

Adresgegevens

Laanstraat 65D
3743 BB  Baarn
tel: 035-5414036
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite

Openingstijden

Ma.:12.00-20.00
Di.:09.00-20.00
Wo.:09.00-20.00
Do.:09.00-20.00
Vr.:09.00-21.00
Za.:09.00-17.00
Zo.:gesloten
Koopzondagen:12.00-17.00
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Teus ouderdorp. - Op: dinsdag 11 augustus 2015

Van vader op zoon, wat is het toch geweldig als je de fantastische zaak van je vader kan en mag overnemen en het zelfs uit te breiden. Alles wat je er koopt is van een geweldige kwaliteit en een perfecte pasvorm en niet te vergeten het personeel altijd keurig netjes en belangstellend.

Peter Borgdorff. - Op: donderdag 30 juli 2015

Al meer dan 35 jaar voorziet Wim Hogeveen Mannen mij van goede kleding, zowel zakelijk als casual. Ze kennen hun klanten. Ze doen passende voorstellen en komen soms met verassende suggesties, zonder opdringerig te zijn. De mensen van Wim Hogeveen Mannen onder leiding van Gert Wim weten hun klanten als gewaardeerde gast te ontvangen en van dienst te zijn.

Hank Hagoort. - Op: woensdag 11 maart 2015

Prima winkel!!

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter