Bakker Bart

Bakker Bart verkoopt verschillende broodsoorten, zoete snacks, hartige snacks, gebak, vlaai en vers belegde broodjes. Bij Bakker Bart kan je ook ontbijten, lunchen, of zo maar even binnenlopen voor een kop koffie en een lekker tussendoortje. Of neem plaats op het gezellige terras!

“Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich hier thuis voelen,” legt Bakker Bart franchiseneemster Nathalie Koopman uit.

“Daarom hebben wij deze vestiging helemaal zelf ingericht, waarbij het accent op het huiskamergevoel ligt. Ja, inderdaad net even anders dan bij andere vestigingen van Bakker Bart.

Verder werken wij op dezelfde manier als in de andere filialen: onze broodjes en broden worden dagelijks op ambachtelijke wijze vers bereid. Het deeg rijst hier bij ons in de winkel en daarna bakken wij het brood in onze eigen oven.”

Adresgegevens

Laanstraat 56
3743 BG  Baarn
tel: 035-5426012
Routeplanner
Email

Website

Openingstijden

Ma.:7.30-17.00
Di.:7.30-17.00
Wo.:7.30-17.00
Do.:7.30-17.00
Vr.:7.30-17.00
Za.:7.30-17.00
Zo.:gesloten
Koopzondagen:gesloten
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Marjolein. - Op: maandag 30 april 2018

Koningsdag 27 april jl. een uitgebreide lunch bij Bakker Bart besteld en voor het toiletbezoek 50 cent pp moeten betalen. Persoonlijk vinden wij dit geen service. Er zou ook op vertoon van de kassabon uit coulance een toiletbezoek mogelijk gemaakt moeten worden. De jongeman bij de toiletten gaf aan geen onderscheid te maken. Vind zelf als je toch een bestelling plaatst voor een x bedrag dat je toch wel enige service mag verwachten. Kan u melden dat er vele mensen die dag waren die dit echt niet gepast vonden.

Henny en Gerard. - Op: donderdag 4 januari 2018

Nieuwe eigenaars,Klantvriendelijk, lekkere koffie en prima broodjes.Een aanrader.En veel succes.

Renate Damo. - Op: donderdag 20 november 2014

Baarn, 20 november 2014. Beste winkeliers, Ik, Renate Damo, ben een facebookpagina gestart waar mensen die avondeten over hebben zit kunnen aanbieden aan de mensen die minder bedeeld zijn. Vaak krijgen mensen wel pakketten van de voedselbank maar als je net iets te veel verdient dan kom je hier niet voor in aanmerking. Nu leek het mij een mooi idee om voor deze mensen ook een kerstpakket samen te stellen. Mijn vraag aan u is of u etenswaren, drinken of andere producten zou willen doneren zodat wij daar mooie pakketten kunnen maken en deze kunnen verdelen onder de betreffende doelgroep. Voor vragen kunt u mailen naar: renatedamo@gmail.com De facebookpagina kunt u vinden via onderstaande link. https://www.facebook.com/groups/564664056999352/ Ik hoop een positieve reactie van u te mogen ontvangen. In afwachting van uw reactie, Verblijven ik met vriendelijke groet, Renate Damo

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter