De Smaak van Echt, biowinkel

De Smaak van Echt is een natuurvoedingswinkel met verse, biologische en biodynamische producten. Laat u verrassen door het ruime aanbod van gezonde voeding en verantwoorde producten: van smaakvolle verse groenten en glutenvrije producten tot suikervrije koekjes, dierproefvrije cosmetica en wasmiddelen.

Een gezonde aarde is het fundament voor gezonde voeding en verantwoorde producten. Het biologische en biologisch-dynamische keurmerk garandeert dat het product met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd en geteeld is. Winkelier Toos Verdouw draagt deze filosofie verder uit dan enkel het verkopen van een eerlijk en lekker assortiment.

Toos: “Wij willen bijdragen aan een schonere wereld en bieden onze klanten graag een plek om stil te staan bij de vraag “Wat is duurzaam?”.

Wat eten we vandaag? Wat ligt er eigenlijk op ons bord? Een stukje vlees, groente, een boterham. Maar misschien is er meer te proeven; de smaak van waar het vandaan komt; de smaak van hoe het is gegroeid onder de zon en in de aarde. Voordat het op ons bord komt moet er een hoop gebeuren. De biodynamische boeren, met het Demeter keurmerk, volgen de logica van de natuur.Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 49
3743 BP  Baarn
tel: 035-5422311
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter