Mitra

Of het nu gaat om een mooi buitenlands speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra zit je altijd goed. Daarnaast is Mitra hèt adres voor al je feesten, partijen en evenementen.

“Bij Mitra kom je niet alleen voor het kopen van drank”, vertelt Kees van der Steeg. “Veel mensen vragen ons om advies, zoals welke wijn ze het beste bij een bepaald gerecht kunnen serveren. En wat je kunt drinken bij een zoet dessert.

En dat is nu precies wat wij bij Mitra leuk vinden: onze kennis van dranken, met alles wat daarbij hoort, overbrengen op onze klanten.

Daarom organiseren wij in Baarn soms proeverijen. Dat zijn zeer gezellige avonden van liefhebbers onder elkaar. Ik zeg alvast: proost!”

Adresgegevens

Laanstraat 72
3743 BH  Baarn
tel: 035-5426063
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

W.Goedkoop. - Op: woensdag 12 november 2014

Is dit de oude sgt Foef van de 107lttcie? Goed om te zien dat het goed met je gaat. Kan men bij jou ook nog indrinken? Heb nog een originele Snoopy Beker. Hartelijke groeten van Willem

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter