Natuurwinkel De Smaak van Echt

Smaak van Echt is een verswinkel in biologische producten. Laat je verrassen door het ruime aanbod van gezonde voeding en verantwoorde producten: van smaakvolle verse groenten, exotische vruchten en glutenvrije producten tot suikervrije koekjes, dierproefvrije cosmetica en wasmiddelen van biologische herkomst.

Voor een Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament voor gezonde voeding en verantwoorde producten. Het biologische en biologisch-dynamische keurmerk garandeert dat het met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd en geteeld is. De winkeliers, Toos Verdouw en Heleen Blaazer, dragen deze filosofie verder uit dan enkel het verkopen van hun eerlijke en lekkere assortiment. 

Toos: “Wij willen bijdragen aan een schonere wereld en en bieden onze klanten graag een plek om stil te staan bij de vraag “Wat is duurzaam?”.

Heleen: “We doen het met liefde, niet in de laatste plaats vanwege de goede band die wij hebben opgebouwd met onze klanten, van jong tot oud, en met onze medewerkers."


Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 49
3743 BP  Baarn
tel: 035-5422311
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter