't Vrolijke Visje

Een opvallende naam, voor een opvallende viswinkel waar niet alleen verse vis wordt verkocht, zoals een lekkere haring met uitjes bijvoorbeeld, of een broodje kibbeling. Maar ook heerlijke sushi, diverse opgemaakte visschotels, wijn en andere relatiegeschenken.

Eefke van Veen en haar collega’s zijn elke dag al voor dag en dauw in touw. Al heel vroeg in de ochtend wordt er namelijk verse vis gehaald bij de groothandel. “Onze klanten weten ons te vinden vanwege ons grote assortiment. Van de beste kwaliteit. En wat je belooft, dat moet je waarmaken! Daarom zetten wij elke dag nét even dat stapje extra.” Goed om te weten: bij Het Vrolijke Visje heb je ook de mogelijkheid om aan een gezellig tafeltje iets te eten.

Adresgegevens

Laanstraat 12
3743 BE  Baarn
tel: 035-5417284
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Mel. - Op: dinsdag 28 augustus 2018

Koude stukken kibbeling en de haring proefde oud. Wel een mooie zaak.

Annelies. - Op: donderdag 5 november 2015

Super top!!!

Jacoline. - Op: donderdag 5 november 2015

Pure Top!!

janseinen. - Op: zaterdag 31 oktober 2015

Vanuit Rotterdam dagje gefietst rondom Baarn en zagen deze aantrekkelijke viszaak. Heerlijke visschotel gegeten en ook nog even van de sushi geproeft. Het was echt top! Als wij weer in de buurt van Baarn komen dan komen we zeer zeker weer op bezoek!

Coby en Chris. - Op: donderdag 3 september 2015

Voor een visschotel of lekkerbek menu komen we al jaren graag naar Baarn en genieten daar niet alleen van het lekkere eten, maar ook van de gezellige bediening. Onderweg naar huis in Amsterdam rijden we er zelfs een paar kilometers voor om.

Saskia van der Meer. - Op: zondag 30 augustus 2015

niet alleen de vis is hier lekker ,alles is lekker,zelfs de cappucino. De bediening is uitmuntend. Dit is echt een aanwinst voor Baarn. Alles tegen redelijke prijzen. Ga zo door en je zult ons nig vaak zien

ellen. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

Het is top en gezellie

Familie Roose. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

Minder dan vijf sterren verdienen ze niet! zulke lieve, leuke mensen met passie voor vis. Alles vers en lekker. Broodje,kibbeling of de sushi. Helaas uit Huizen, maar Baarn is te doen. We rijden er graag naar toe, doen een bakkie en een broodje en nemen heerlijke vis mee naar huis. Of lekker Makreelamericain :) Gr. Fam Roose

Gerdiene van de geest. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

Ze hebben goede kwaliteit vis, het ziet er altijd netjes uit, maar doen vooral ook dat stapje extra! Het personeel is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Top winkel!

Yvette Luijer. - Op: dinsdag 18 augustus 2015

het Vrolijke Visje heeft ook in Huizen gezeten, waar ik altijd erg graag kwam. Nu komen we vanuit Blaricum naar Baarn, omdat er gewoon geen betere viswinkel is. Personeel is top, vriendelijk en super aardig. De vis is vers, goede kwaliteit en zoooo lekker!! Gr. Yvette en Michael Luijer uit Blaricum

Arend en Dinie. - Op: zaterdag 15 augustus 2015

Als wij in Baarn zijn gaan we zeker de deur van het Vrolijke visje niet voorbij. Super kwaliteit,Schone winkel en vrolijk en vriendelijk personeel. Echt de volle 5 sterren waard.

ramsahai jurawan. - Op: woensdag 12 augustus 2015

als ik baarn komt eet ik bij jullie altijd lekker visje,het is heerlijk altijd netjes en schoon dank u wel groeten Ram&Sonny

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Lekker dat er nu op vrijdag en zaterdag ook verse sushi wordt gemaakt.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter